Bättre pokerbonus av annat pokerbolag

Tycker du att pokersidorna ger för dålig bonus när du som kund sätter in pengar på ditt pokerkonto? Då ska du göra som alla andra att jämför vilken pokersida som ger dig mest pengar för det du ska spela för. Det vanligaste är 100% bonus upp till $100, men det finns bättre. Men många väljer att inte leta utan väljer istället att börja spela på första bästa pokerbolag.

Ett måste när jag själv väljer en ny pokersida är att den är på svenska, är den som jag besöker inte det så går jag vidare till nästa. Inte för att jag är dålig på engelska utan för att jag ser det som att bolaget har satsat lite extra på supporten och då är de värda att få nya pokerspelare till sina pokerbord. Hur går du själv tillväga när du ska söka efter en bra pokerbonus online. Väljer du det som ser bäst ut för dig eller väljer du ett som andra pokersajter rekommenderar?

Artikeln hittas i: Pokerbonus

Leave a Reply