Pokerspelare eller clown?

När jag spelar poker så brukar det vara på Svenska spel, men det händer även att jag spelar på Betway som är en riktigt schysst sajt. Jag vill därför ge något tillbaka till dessa spelbolagen, men jag väljer att hoppa över svenska statens spelssida då de bara är giriga hajar som vill ha mer skattepengar. Men Betway hjälper jag genom att ge de en länk på framsidan av super poker (startsidan).

Om vi återgår till att vara en pokerspelare eller en clown vid pokerbordet så vet nog de flesta vad jag talar om. Att vara en pokerspelare är när man verkligen spelar poker och inte håller på att latsha runt. En poker clown är det motsatta till detta, en som hela tiden håller på att skriva onödiga saker. En som hela tiden försöker att förstöra och irritera andra spelare vid bordet. Så vilken sort är du?

Artikeln hittas i: Pokerspelare

Leave a Reply